Бугарски новинар уринираше врз бугарското знаме поради Македонија (ВИДЕО)

Новинарот од Република Бугарија Михаил Михајлов во знак на протест против бугарската политика кон Македонија, негирањето на правата на Македонците и другите малцинства во оваа земја уринира врз бугарското знаме.

Михајлов е главен и одговорен уредник на медиумот “Гласот на Стара Загора” а во бугарската јавност е познат по своите невообичаени јавни настапи.