(Видео)Почна протестот на ВМРО ДПМНЕ

Почна протестот со автомобили на ВМРО-ДПМНЕ. Возилата тргнувајќи од спортските центри Борис Трајковски и Јане Сандански пристигнаа до законодавниот дом.

Свое обраќање е предвидено да има лидерот на партијата Христијан Мицкоски.

Протестот ќе продолжи се до Штип пред учителката школа на Гоце Делчев