(Видео)Српска пратеничка рапуваше во парламентот

Пратеничката на СПС, Јелена Михајловиќ изведе музички перформанс во српскиот парламент, рапувајќи на крајот од своето излагање.

Во продолжение е рап перформансот на Михајловиќ, за кој Дачиќ беше доста толерантен, ако се земе предвид фактот и неговите музички настапи во јавноста