(ВИДЕО) МИТЕВА: ОБРАЗОВАНИЕТО ДОЖИВУВА КРАХ, НАСТАВНИЦИ И УЧЕНИЦИ ЗАБОЛУВААТ ОД КОВИД, ГОЛЕМ БРОЈ ДЕЦА НЕМААТ КОМПЈУТЕРИ