(ВИДЕО) СНЕГ ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

На социјалните мрежи, корисниците споделуваат снимки од снег што започна да паѓа на Бабановац, Влашиќ, но и во другите делови на Босна и Херцеговина.

Овие снежни врнежи биле очекувани со оглед на тоа што Федералниот хидрометеоролошки институт претходно најавил дека ќе паѓа на планините.