ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЦЕНТАР САША БОГДАНОВИЌ ЌЕ СЕ ЖЕНИ, СВАДБАТА ВО КОСОВО

Во недела ќе се жени градоначалникот на општина Центар, Саша Богдановиќ, објави ММС.МК.

Избраничката на неговото срце е скопјанката Јелена Брауновиќ, наставничка во ОУ „Киро Глигоров“, со која се во врска неколку месеци.

Венчавката нема да биде во Македонија, туку во Косово бидејќи таму се запознале.

Богдановиќ ја потврди оваа вест, а неговата изјава можете да ја прочитате на