Нема се уште корома билтен, се очекуваат големи бројки

И натаму нема официјални бројки на најновата статистика со Ковид-19 во нашата земја. Од министерството за здравство испратија извинување за доцнењето на статистиката.

 

Министерството за здравство се извинува до медиумите и јавноста за денешното доцнење со информирањето за состојбата со ковид-19 во нашата земја. До овој момент сѐ уште не е испратена дневната статистика од Институтот за јавно здравје“, се вели во соопштението од Министерството за здравство.