Повозрасна „госпоѓа“ културно краде цвеќе со саксија од скопско кафуле (Видео)

На социјалните мрежи е објавено видео од сигурносни камери на кое може да се види како една „госпоѓа“ возејќи се во кола „културно“ застанува, краде голема саксија и ја носи во својата кола.

Снимката е направена во Дебар Маало а цвеќето кое било украдено било поставено пред кафулето „Радио бар“.