По расправија на косовски пар кои си претеле со закани по живот интервенција на македонската полиција

Македонската полиција интервенирала по пријава за закана по живот, откако брачен пар од Косово имале меѓусебни недоразбирања. Полицискиот билтен евидентираше и акција за расчистување на јавни површини на подрачјето на Тетово.

Тетовската полиција интервенирала, откако сопругата го пријавила својот сопруг во полиција, дека и се заканувал по нејзиниот живот

Но, во полицијата пристигнало и пријава и од таткото на косовецот, кој пријавиле дека роднините на неговата снаа му ги оштетиле возила.

Се работи на целосно расчистување на случајот

Полицискиот билтен евидентираше и акција за расчистување на јавни површини на подрачјето на Тетово.

И вчера полицијата ослободуваше јавни површини, но од непрописно паркирани возила