Тарчуловски е позитивен на Коронавирус

Зарем некое зло ќе ме одмине. Нема шанса, ПОЗИТИВЕН сум на тестот за Ковид. Немам никакви проблеми се надевам ќе остане така и до крај. Да сте живи и здрави се гледаме после карантинот“, напиша Тарчуловски на Фејсбук.