ТРАМП ЧИЈ ТЕСТ Е НЕГАТИВЕН – ЌЕ БАКНУВАМ МОМЧИЊА И УБАВИ ЖЕНИ

Доналд Трамп е негативен на Ковид-19 и не е заразен за други лица, соопшти личмниот лекар на американскиот претседател, Шон Конли.

Соопштението на Конли беше издадено неколку часа пред собирот во Флорида на кој Трамп ја продолжи кампањата за претседателските избори. Шон Конли рече дека негативниот резултат го покажал тестот од лабораторијата Абот.

Трамп влегувајќи на аеродром во Санфор фрлал маски за присутните, а за време на своето обраќање во повеќе наврати зборувал за закрепнувањето од вирусот Ковид-19.

„Завршив со тоа. Велат дека сум имун, Се чувствувам толку моќно“, рекол Трамп пред илјадници присутни кои стоеле доближени еден до друг, повеќе без маски.

„Ќе бакнувам момчиња и убави жени, на сите ќе им дадам голем дебел бакнеж“, рекол Трамп.