Уште еден доктор ја изгуби битката со коронавирусот – почина д-р Ѓорѓи Денков

Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари АСМЛ на својот Фејсбук профил извести дека денеска на 67-годишна возраст од животот почина познатиот и почитуван хирург од Штип, д-р Ѓорѓи Денков.