ЗАГИНА ВЕЛОСИПЕДИСТ, ГО ЗГАЗИ КАМИОН ( ОБЈАВЕНО ШОКАНТНО ВИДЕО )

ЗАГИНА ВЕЛОСИПЕДИСТ, ГО ЗГАЗИ КАМИОН ( ОБЈАВЕНО ШОКАНТНО ВИДЕО )

Колумбискиот велосипедист Иган Бернал објави шокантно видео направено во Колумбија.

Имено, на видеото се гледа како еден возач на камион удира велосипедист, а потоа само продолжи да вози како ништо да не се случило.

Велосипедистот, од мостот кој беше висок неколку метри, падна на пат и почина на самото место, а возачот на камионот беше ни малку вознемирен од ситуацијата.

И така, заврши животот на некој велосипедист. Колку тага и беспомошност кога ќе го видам ова. Се надевам дека има правда. Мое сочувство кон семејството, напиша Бернал.

https://twitter.com/Eganbernal/status/1315358267997130752?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1315358267997130752%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.vecer.press%2Fd0bad0b0d0bcd0b8d0bed0bdd19fd0b8d198d0b0-d183d0b4d180d0b8-d0b2d0b5d0bbd0bed181d0b8d0bfd0b5d0b4d0b8d181d182-d0b3d0be-d184d180d0bbd0b8%2F