ВМРО-ДПМНЕ НА ПРОТЕСТ ВО СЕДУМ ГРАДА

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ закажа протест во седум града низ Македонија. Под мотото „Оставка на Заев, слобода на народот“, и ќе се одржи во Куманово, Тетово, Велес, Кавадарци, Прилеп, Охрид и Битола.