Во Белград убиен синот на легендарниот фудбалер Сребренко Репчиќ

Убиецот го следел Ведран се до неговиот дом каде му испукал неколку куржуми во главата.

Пред три години на контроверзниот Ведран Репчиќ исто така беше извршен напад со огнено оружје и тогаш било погоден во главата но го преживеал тој напад.

Ведран Репчиќ долги години имал проблеми со законот. Во неговото досие има и две обвинувања за убиства. За едното Ведран бил осуден на 10 години затвор, а за второто немало докази за да биде сместен во затвор.