Вучиќ на свињокол јаде џимиринки

На официјалниот Инстаграм профил претседателот на Србија, Александар Вучиќ, објавил фотографии од пречекот кај семејството Радиќ на северот на Србија. Вучиќ присуствува подготивка на маст и џимиринки.

Обожавам џимирински. Уживам во гостопримството на семејството Радиќ тука, на северот од Бачка. Србија е најубавата земја, напишал Вучиќ.