Маж се самоуби со рачна бомба пред Обвинителството во Црна Гора

0
42

61-годишен маж од Цетиње денеска со активирање на рачна бомба се самоуби пред влезот на зградата на Обвинителството во тој град.

Повикувајќи се на неофицијални информации, медиумите пренесуваат дека во близина немало никој од вработените во Основното државно обвинителство, како и дека немало граѓани.

Се наведува и дека полицијата не го обезбедува овој објект.