Стојанче Ангелов: Заврши времето кога кршев ќерамиди од глава

Откако од вчера е програсена кризна состојба на целата територија на С.Македонија, а Стојанче Ангелов беше поставен за в.д. директор на Центарот за управување со кризи, тој се огласи и на својот фејсбук профил.

Имено, тој во својата објава пишува дека завршило времето кога ги кршел ќерамидите од глава и дека сега раководи со ЦУК.