(ВИДЕО) Има ли појак? Голф извлекол автобус кој се заглавил во снегот!

Видеото, кое особено ќе ги воодушеви љубителите на Фолксваген Голф, е направено во Германија, во околината на Штутгарт.ја помине нагорнината покриена со снег, но го спасил семоќниот Голф 3.