Фото: Во центарот на Скопје црн пасат влетал во угостителски објект

Во 6 часот и 30 минути маж со возило пасат удрил во ограда од угостителски објект во центарот на Скопје.

Од МВР кратко соопштија дека увидот треба да открие зошто и како се случила сообраќајната незгода и дека возачот контактирал со полицијата.

Во сообраќајката нема повредени, а направена е материјална штета.

По неколку часа шлеп служба го подигна возилото, а полицијата извршила увид