Ова е Андријана, жената со која Џеј живееше 20 години (фото)

Пријателот на Рамадановски, Зоран Јагодиќ Руле откри колкава поддршка му била Андријана Томаниќ на Џеј.

„Сите знаат за Андријана. Таа жена е чудо. Таа му беше лева и десна рака. Јас ја познавам 25 години, а тие заедно живееја 20 години. Тој сакаше да ја нарекува неговата „бела жена“. Дури и сакаше да напише книга со наслов „Бела жена“. Сите знаеја – кога не може да го добијат Џеј, ја бараа или Андријана или Руле“ истакна Јагодиќ.

Таа е прекрасна, некој кој многу го сака Џеј. За својот однос никогаш не зборуваа, но тоа се знаеше. Но, никој и не ги праша за тоа“, вели Руле за курир.рс

Имала важна улога во неговиот живот, особено кога се разболел. Тие се запознале пред повеќе од две децении преку заеднички пријатели. Во октомври, тие беа на нивниот последен одмор, во Бечиќи, каде поминаа две недели.