ВИДЕО – ОХРИЃАНЕЦ СРЕД БЕЛ ДЕНА КРАДЕ БЕКАТОН ПЛОЧКИ ОД ЈАВНА ПОВРШИНА

Возрасен човек среде бел ден краде бекатон плочки од недовршен тротоар. Неговиот автомобил е со охридски регистарски таблички кои јасно се гледаат бидејќи белатон плочките ги става во гепекот.

ПОГЛЕДЕНЕТЕ ГО ВИДЕОТО

https://twitter.com/i/status/1353224215365881856