ВИДЕО – „Системот „Мој термин“ ќе одреди кој прв ќе се вакцинира“

0
60

Министерот за здравство, Венко Филипче во емисијата „10 минути“ на ТВ21 го прашавме кој прв освен медицинските работници би ја примил вакцината против коронавирус.