ДВЕ ЛИЦА ВО ДВА СЛУЧАИ НАПАДНАТИ И КАСНАТИ ОД КУЧЕ СКИТНИК ВО ГОСТИВАР

 

Вчера (26 јануари) околу 10 часот и 30 минути, Г.Ф.(55) од гостиварско Зубовце во СВР Тетово пријавил дека во градскиот парк во близина на гостиварската Општа болница во Гостивар бил каснат од куче-бездомник.

Вчера (26 јануари) во 12 часот, И.Ш.(53) од гостиварско Форино во СВР Тетово пријавил дека на улица „Илинденска“ во Гостивар бил каснат од куче- бездомник.

….