Мицкоски прашува: Нели идентитетот беше „бетон“?

Нели идентитетот беше “бетон” и “не се преговара за идентитетските прашања” со источниот сосед? За ова ли се менуваше член на историската комисија?Нели придавката “македонски” била испишана со златни букви, како сега токму тоа исчезна од записниците на комисиите?, пишува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на Фејсбук.

Владата на јавноста ѝ должи одговори.Колку подолго Заев е премиер, толку повеќе Македонија ќе губи.Иднината ќе биде наша и ние заедно со народот за нејзе ќе се избориме!