Нема решение за бездомните кучиња, вчера малолетно девојче каснато од куче скитник во кичевската населба „Пашино“

Се чини нема решение за бездомните кучиња, токму вчера на 29.01.2021 А.А. (50) од Кичево во Полициската станица Кичево пријавила дека нејзината малолетна внука, во населбата „Пашино“, била касната од куче скитник.