Страшно: Мајката го спасува бебето од огромна змија (ВИДЕО)

Мајката и бебето во виетнамската провинција Бен Тре одмарале во импровизирана лежалка и не знаеле за потенцијалната опасност. Мајката некое време не ја забележувала змијата, а кога ја видела, го грабнала бебето и побегнала.

Снимките од безбедносните камери се појавија на ВиралХог и оставија многумина без здив.

„Овој питон може да проголта бебе“, „Уште еден доказ дека малите деца не треба да останат сами во Виетнам“, се само некои од реакциите на Јутјуб.