Целосна забрана за возење на патот Маврово – Дебар

Забрана за движење на сите типови возила од Мавровска крстосница до Дебар
Од АМСМ соопштуваат дека се воведува Забрана за движење на сите типови возила од Мавровска крстосница до Дебар.

Од 18.30 час.се воведува забрана за движење на сите типови на моторни возила од Мавровска крстосница до Дебар од безбедносни причини(одрони и паднати дрва), стои во соопштението од АМСМ.