Шварценегер – татко ми и комшиите пиеја алкохол за да ги заборават гревовите кои ги правеле како нацисти( Видео)

ВИДЕО) ЕМОТИВНО ОБРАЌАЊЕ НА АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР: Израснав во 50-тите во Австрија, татко ми и комшиите пиеја алкохол за да ги заборават гревовите кои ги правеле како нацисти