Јагленосано женско тело откриено во шупа

Јагленисаното женско тело е пронајдено во шупа од куќа по гаснење на пожарот во Раљи кај Сопот.

Како што се претпоставува, куќата ѝ припаѓа на 85-годишната А.Г.