10 годишно девојче пронајдено со ремен околу вратот следела предизвик на Тик Ток

Девојчето е пронајдено во бањата со појас околу вратот врзан за радијатор, итно е пренесена во болница, но лекарите не можеле да ја спасат.

Полицијата го истражува мобилниот телефон на девојчето, кое имало неколку профили на Фејсбук и Тик ток. Се верува дека последното видео на девојчето додека учествувало во играта „предизвик“ ќе биде во нејзиниот мобилен телефон, но евентуално и трагата до оној што ја охрабрил на тоа.