НАМЕСТО НА НАСТАВА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД УТРЕ НА БОЈКОТ

Од Сојузот на Средношколци утре ќе го бојкотираа почетокот на второто полугодие се додека надлежните не ги прифатат нивните барања. односно намалување на бројот на предмети за полагање на државна матура