Грчки медиуми објавуваат видео: Свештенички, срамни постапки со малолетно лице

0
83

 

Неколку шокантни слики каде се гледа како еден свештеник прави несоодветни сцени со малолетничка во населено место, се објавени од грчкиот портал „Астиномико.гр“, а потоа и од многу други грчки медиуми како „Зугла.гр“ итн.

Снимката од свештеникот како го допира гениталиите на малолетникот е фатена од безбедносните камери

Новинарите на порталот „Астиномико.гр“ се сомневааат во вердостојноста на ова видео , но одлучија овие слики да излезат и да ја подигнат свеста кај граѓаните за пријавување на ваквите ситуации