Пациент скокнал од прозорец од болницата „8 Септември“

0
31

Пациент се фрлил од прозорец од првиот кат на болницата „8 Септември“ и починал. Како што неофицијално се дознава, станува збор за повозрасен пациент кој бил хоспитализиран неколку дена во ковид центарот и имал психички проблеми.