Проработе сајтот за вакцинација против ковид-19

0
40

На сајтот за вакцинација против ковид-19 vakcinacija.mk, што денеска го пушти во употреба Министерството за здравство првични се појавија проблемите, а вечерва се надминати и граѓаните веќе може да се пријавуваат за вакцинација. Во меѓувреме е отстранет и безбедносниот код, така што барањето се потврдува единствено со притискање на опцијата „испрати“.