Герила Акција – Тетово град каде е „забранета“ водата(Фото)

 

Млладите од Тетово преку герилска акција изразија револт за недостатокот на вода во нивниот град.

Тие поставија налепници низ повеќе места низ градот кои покажуваат дека водата е забранета

Преку оваа симболична акција, младите од Тетово ја сензибилизираат јавноста за проблемот со водата во овој град.