(Живо) Протест пред Влада поддржан од ВМРО-ДПМНЕ за осудените за 27-ми април

Протест подржан од ВМРО-ДПМНЕ пред Владата, по повод годишнината од настаните во Собранието на Македонија на 27 април 2017 година, од страна на македонски организации од Европа, Канада, САД и Австралија под слоганот „Демократија во Македонија и слобода за уставобранителите!“.

https://www.facebook.com/RepublicMacedonia/videos/208827077401343/