Исчезната е жена во Скопје, семејството бара помош

Жената се вика Павлина, облечена е во бели патики, црни панталони и бело крем јакна , а се изгубила покрај трим патеката во Кисела вода или на патеката покрај Тутунски комбинат од населбата Пролет до Аеродром

Сите кои имаат информации за жената , да се јават на телефоните

071 517307 071 586773

молат од нејзиното семејство.