Официјално промовиран новиот дел од булеварот Индустриска во Тетово

0
1
 
Официјално промовиран новиот дел од булеварот Индустриска во Тетово едно од сообраќајните решенија за растеретување на сообраќајот во градот.

Новиот дел од булеварот Индустриска се изгради со средства од Светска банка

Градоначалничката на Тетово Теута Арифи потенцираше дека проектите за растеретување на сообраќајот ќе продолжат и понатаму. Во моментов се работи на физибилити студија за изградба на обиколница за Тетово

Проектот пробивање на нов дел од булеварот Индустриска изнесува 1 милион евра