Почина бебето од Крагуевац кое беше заразено со коронавирус

Новороденчето, старо девет дена, претходно беше во многу сериозна состојба, поради откажување на органите.

Бебето од Крагуевац, кое беше заразено со коронавирус и беше во сериозна состојба последните денови почина денес на Универзитетската детска клиника.

Новороденчето, старо девет дена, претходно беше во многу сериозна состојба, поради откажување на органите.

Новороденче од Крагуевац, кое беше родено заразено со коронавирус и заврши на апарати за дишење, претходните денови беше во тешка состојба.