РКЕ – поевтинува БС-95

Бензинот Еуро Супер 95 поевтинува за половина денар и сега неговата цена изнесува 58 ден/лит. Останатите моторни горива го задржаа истото ниво од минатата седмица и останаа на нивото за ЕУРОСУПЕР БС–98 69,00 ден/лит и за ЕУРОДИЗЕЛ (Д–Е V) 58,50 ден/лит.