АКТУЕЛНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА БРВЕНИЦА ЕНВЕР ПАЈАЗИТИ СО НАЈАВА ЗА КАНДИТАТУРА ЗА ЧЕТВРТИ МАНДАТ

Градоначалникот на Брвеница, Енвер Пајазити за ТВ21 потврди дека ќе побара од граѓаните да гласаат за него за биде градоначалник во оваа општина по четврти пат. Пајазити ќе учествува на овие избори како независен кандидат, додека во првите два мандати беше кандидат на ДУИ.