Запленети 45 килограми марихуана во Белград

0
1
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 19: Dave Warden, a bud tender at Private Organic Therapy (P.O.T.), a non-profit co-operative medical marijuana dispensary, displays various types of marijuana available to patients on October 19, 2009 in Los Angeles, California. Attorney General Eric Holder announced new guidelines today for federal prosecutors in states where the use of marijuana for medicinal purposes is allowed under state law. Federal prosecutors will no longer trump the state with raids on the southern California dispensaries as they had been doing, but Los Angeles County District Attorney Steve Cooley recently began a crackdown campaign that will include raids against the facilities. Cooley maintains that virtually all marijuana dispensaries are in violation of the law because they profit from their product. The city of LA has been slow to come to agreement on how to regulate its 800 to 1,000 dispensaries. Californians voted to allow sick people with referrals from doctors to consume cannabis with the passage of state ballot Proposition 215 in 1996 and a total of 14 states now allow the medicinal use of marijuana. (Photo by David McNew/Getty Images)

Припадници на Министерството за внатрешни работи на Србија во рамки на акцијата „Гнев“, запленија околу 45 килограми марихуана и околу 500 грама кокаин.

Притоа, приведен е Л.Ш. (2001) под сомневање дека сторил кривични дела неовластено производство и пуштање во промет наркотични средства и недозволено производство, држење, носење, трговија со оружје и распрскувачки материи.

Полицијата открила шест пакувања марихуана во стан во населбата Филмски град, во подземната гаража. За време на претресите, во друг стан кој го користел Л.Ш. се пронајдени 42 пакувања марихуана, четири пакувања кокаин и импровизирана експлозивна направа.

При претрес на станови што ги користел осомничениот на подрачјето на Белград, се пронајдни фолии за пакување, електронски ваги за прецизни мерења и поголема количина динари и странски пари.