ПРОНАЈДЕНО ТЕЛО НА ДАВЕНИК ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

0
1

Беживотно тело на давеник утрово е извадено од водите на Охридското Езеро.

Станува збор за младо лице, чие тело било пронајдено во водите на езерото во близина на туристичката населба Лагадин.

Според првичните информации, нема траги на насилство врз телото, а идентитетот на лицето и причините за настапувањето на смртта ќе ги утврди истрагата.