ТЕПАЧКА НА УЛ. „ЖАН ЖОРЕС” ВО ГАЗИ БАБА

0
1

На 27.05.2021 во 18.00 часот во СВР Скопје било пријавено дека на ул.„Жан Жорес“ во Гази Баба, поради меѓусебно нетрпение, бил нарушен јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу А.Ј.(25) и С.Ј.(21), двајцата од Скопје. Сочинет е записник за констатиран прекршок по член 11 од Законот за прекршоците против јавниот ред и мир.