Четврток неработен ден за сите граѓани

0
1

Идниот четврток е неработен ден за сите граѓани.

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 13 Мај 2021 година (четврток), Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам, е неработен ден за сите граѓани на Македонија.

Министерството за труд и социјална политика, на граѓаните од муслиманска вероисповед им го честита Рамазан Бајрам.