ВИДЕО: Ахмети се обрати и на македонски јазик!

0
3

Претседателот на Демократската Унија за Интеграција (ДУИ), Али Ахмети денеска во обраќање пред јавноста по повод 19-годишнината од основањето на партијата се обрати и на македонски јазик.

„Почитувани медиуми, драга младино, почитувани граѓани, добар ден“, се обрати Ахмети.