(ВИДЕО) СПАСУВАЧКА АКЦИЈА КАЈ „МАВРОВКА” : МАЖ САКА ДА СКОКНЕ ОД ЗГРАДА

Во близина на Трговскиот центар „Мавровка“, во центарот на Скопје, во тек е спасувачка акција на пожарникари и полицajци кои се обидуваат да спасат маж кој сака да скокне од зграда.

Спасувачките екипи преговараат со човекот во обид да го разубедат, а околу зградата поставија и душек.

На терен е присутна и екипа на Брзата помош.

Извор 360°