Се отвори земјата и пропадна автомобил во најмалата дупка досега (ВИДЕО)

0
1

Ова е снимено во градот Мумбаи, во областа Гаткопар, Индија. Иако е една од помалите, оваа дупка беше доволна да проголта автомобил за само неколку секунди. Само се надеваме дека автомобилот бил празен во тоа време. Имено, поради вклученото светло на сопирачката, постои сомнеж дека автомобилот не бил празен.

https://twitter.com/i/status/1404011606447509513