Јелена Карлеуша итно примена во Ургентниот центар

Поп-sвездата Јелена Карлеуша беше итно примена во Ургентниот центар поради компликации поради каснување од оса.

По каснувањето од оса, пејачката започнала да отекува и да се гуши, поради што и требала медицинска помош.

Јелена била итно примена на Ургентно, каде ја добила целата неопходна грижа, а на нејзиниот Инстаграм профил јавно им се заблагодари на вработените кои и помогнале.

– Им благодарам на прекрасните луѓе од Ургентниот центар … Понекогаш каснувањата од оса се претвораат во гушење и отекување… Но, и во средби со прекрасни луѓе кои спасуваат животи – напиша Јелена.